Mainosta brändisi logoa ja tuo palvelusi esille painotuotteiden avulla

Olitpa aloittamassa uutta yritystä tai aiot kasvattaa olemassa olevaa yritystäsi luovilla tavoilla, sinun kannattaa harkita investoimista painettuihin markkinointituotteisiin. Tämä idea ei ole uusi, mutta se voi olla hyvin tehokas brändisi edistämisessä. On kuitenkin tärkeää ymmärtää erityyppiset painotuotteet, sillä se auttaa sinua päättämään, mikä tuote edustaa parhaiten brändiäsi.

Onnistunut tuotemerkin lanseeraus on monelle oiva hetki kehittyä. Erityisesti nykyaikana ei ole väliä kuinka hyvä tuote tai palvelu on, jos kukaan ei tiedä siitä. Tästä syystä on tärkeää varmistaa, että hyödynnät kaikkia käytettävissäsi olevia keinoja. Painettu markkinointi on kulmakivi bränditietoisuuden levittämisessä, koska se antaa potentiaalisille asiakkaille konkreettisen yhteyden yritykseesi.

Kattava valikoima vaihtoehtoja

Painotuotteita käytetään mainostamaan, kouluttamaan ja tiedottamaan nykyisille ja potentiaalisille asiakkaillesi brändistäsi. Se tarjoaa tehokkaan tavan saada yrityksesi logo asiakkaiden käsiin tulostamalla se mainostuotteisiin. Tällöin tuotteet mainostavat brändiäsi missä ja milloin tahansa.

Perinteiset käyntikortit ja esitteet voivat tuntua tylsiltä niin asiakkaista kuin sinustakin. Kokeile siis jotain uutta ja raikasta! Kaikki rakastavat ilmaista tavaraa, mikä tekee monista tuotteista loistavan välineen brändisi mainostamiseen. Esimerkiksi kennelille kylkiäisten jakaminen on varteenotettava idea.

Valitse esimerkiksi kalentereista, magneeteista, kynistä, kasseista, USB-muistitikuista, mukeista, paidoista, hatuista ja muistilehtiöistä omasi. Tässä on vain mielikuvituksesi rajana. Yritä tehdä ilmaiseksi tai myynnin kylkiäisenä jaettavasta mainostuotteesta hyödyllinen ja selkeä jatke brändillesi. Tavoitteena on vahvistaa brändiäsi asiakkaan mielessä aina, kun hän käyttää esinettä. Shop profiilituotteet täältä.

Koiranäyttelyt

Koiranäyttelyiden lähtökohtainen tarkoitus on palvella puhdasrotuisten koirien jalostusta ja kasvatustyötä. Näyttelyissä näkee usein erittäin edustavia eri koirarotujen yksilöitä. Näyttelyt ovat koiran omistajille myös sosiaalinen tapahtuma, jossa voi tavata samanhenkisiä ihmisiä ja tutustua eri rotujen harrastajiin sekä koirankasvattajiin. Mikäli harkitsee koiran hankintaa, koiranäyttelyissä käyminen on erinomainen tapa tutustua eri rotuihin ja oppia niistä lisää.

Virallisiin koiranäyttelyihin voivat osallistua ainoastaan puhdasrotuiset, rekisteröidyt ja tunnistusmerkityt koirat. Näyttelyssä tuomari arvostelee koiran ja antaa sille kirjallisen arvostelun sekä laatuarvostelun. Nartut ja urokset arvostellaan erikseen. Myös pennut, juniorit, nuoret ja aikuiset koirat kilpailevat omissa kategorioissaan. Lisäksi muotovalioille ja veteraaneille on usein omat luokat.

Pinseri näyttelykoirana

Näyttelyt ovat pinserille sopiva laji esimerkiksi ralli-tokon ja agilityn ohella. Pinserin luonteelle on ominaista, että se on älykäs ja nopea oppimaan uusia asioita. Pinseri tosin ei ole erityisen miellyttämishaluinen, joten myös näyttelyihin valmistaminen vaatii omistajalta koiran motivoimista, kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. On myös erittäin tärkeää, että vilkkaammat pinserit opetetaan rauhoittumaan jo pienestä pitäen. Tästä on hyötyä myös näyttelyissä.