Koirapelit

Koiria kutsutaan ihmisen parhaiksi ystäviksi, eikä suotta. Niiden seurassa huolet ja murheet unohtuvat ja niiden aktiivisuuden kautta omaakin aktiivisuutta saa lisättyä. Koirat myös osoittavat kiintymystään pyyteettömästi, eikä niiden seurassa tule koskaan yksinäistä. Joskus kuitenkin saattaa kaivata muutakin viihdettä ja tällöin voikin klikkailla pelaamaan internetin lukuisia koirapelejä.

Virtuaalinen koiran ulkoilutus

Jos itsellä ei satu olemaan koiraa, eikä tuttavapiiristäkään ulkoilutettavaa löydy, voi koiran kanssa lenkkeillä myös virtuaalisesti. Walk In The Park -koirapeli vie pelaajansa koiralenkille, jolta löytyykin jos jonkinlaisia esteitä. Pelaaja ohjaa ulkoilutettavaa koiraa, jonka hihna on pyörätuolissa istuvalla kitaristimiehellä. Koira vetää kitaristia perässään ja tarkoituksena on aina saavuttaa jäätelöpuikon näköinen ikoni, jonka avulla pääsee uudelle tasolle. Tällä kävelyllä aurinko paistaa varmasti, eli sateenvarjon voi jättää kotiin.

Timanttiset glamour-koirat

Jos kaipaat elämääsi ripauksen ylimääräistä glamouria ja koiramaista menoa, kannattaa klikata Betssonin Diamond Dogs -peliin. Kyseessä on videokolikkopeli, jossa vilisee monenmoisia koiriin liittyviä tarvikkeita sekä persoonallisia koirahahmoja. Wild-symboli, joka voi korvata muut symbolit, on gangsteri ja bonuskierrokset käynnistävä scatter-merkki on turkikseen pukeutunut chihuahua. Diamond Dogs sisältää myös bonuspelin, jossa tarkoituksena on kuvata erilaisia koiria. Ja bonuspeliinhän pääsee, kun keloille rävähtää kolme paparazzikoiraa.

Kiinalaisen älypelin ja karvakuonojen liitto

Jos aivosi kaipaavat pähkinää purtavaksi, on koirateemainen mahjong sopiva peli juuri sinulle. Tässä klassisessa kiinasta peräisin olevassa pasianssipelissä mahjong-palikoista löytyy monenlaisia koirarotuja. Pelissä tarkoituksena on löytää pareja, jotka ovat yhdistettävissä toisiinsa viivalla, joka tekee maksimissaan kaksi 90 asteen kulmaa. Peliin pääsee parhaiten sisälle kokeilemalla. Vaikka alku tuntuisi helpolta, alkaa peli loppua kohti tuntua haastavammalta.

Koiran koulutusta

Oman koiran hankkiminen ei ole aina mahdollista eikä järkevääkään, joten sen sijaan voi kokeilla pelata NetPet-peliä. Pelin alussa saat valita adoptoitavan koiran kahdesta erilaisesta pennusta. Pelissä voi valita adoptoitavakseen myös kissan, mutta oletettavasti kallistuit jo alussa koiran puoleen. Kun pentu on adoptoitu, tulee sitä tietysti ruokkia ja huolehtia siitä muillakin tavoin. Myöskin toruminen, leikki ja erilaiset käskyt kuuluvat toimintoihin. Ruudun yläreunassa on opas, joka kertoo mitä koira milläkin hetkellä tarvitsee. NetPet on suunnattu perheen pienimmille, mutta se on myös mukava nostalgiatrippi niille, jotka ovat eläneet 90-luvun Tamagotchi-ajan.